Suite De Deel

Dit gastenverblijf is qua omvang en luxe te vergelijken met een Junior Suite, en is met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5-Tulpen bekroond! Met een geriefelijke omvang van 75m2 is deze suite gelegen op de begane grond van onze Bed en Breakfast in Overasselt (Gelderland) en is ongeacht de dag te boeken voor € 99,- op basis basis van 1 overnachtingen voor 2 personen inclusief onbeperkt gebruik privé sauna, uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

Pasen, Kerst en Oud & Nieuw gelden als hoogseizoen en in verband met bij de feestdag behorende extra geserveerde speciale lekkernijen is het tarief dan € 109,-. Minimale reservering is 2 nachten.

Periode Nijmeegse Vierdaagse (3e week Juli) geldt een speciaal tarief en speciale betalingsvoorwaarden.

Bij boekingen vanaf 6 overnachtingen of meer geldt een korting van € 15%!

Onze gastenverblijven zijn niet geschikt en ingericht voor kinderen. Er kunnen dus géén kinderen worden ondergebracht.

 Familiekamer De Hooizolder

Dit gastenverblijf is vanwege zijn grote omvang (85m2) waardoor er 4 gasten kunnen overnachten te vergelijken met een familiekamer, en is net als Junior Suite De Deel met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5-Tulpen bekroond. Deze zeer riante voorkamer van ons gastenverblijf De Hooizolder op de eerste verdieping van onze fraai gerestaureerde boerderij in Overasselt (Gelderland) is gedurende de gehele week te boeken voor € 85,- op basis van 1 overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

Een 3e en 4e persoon in de voorkamer van De Hooizolder kan worden bijgeboekt voor € 35,- per persoon op basis van 1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

Gedurende periode Nijmeegse Vierdaagse (3e week Juli) geldt een speciaal tarief. Boekingskosten dienen vooraf te worden betaald.

Bij boekingen vanaf 6 overnachtingen of meer geldt een korting van € 15%!

Onze gastenverblijven zijn niet geschikt en ingericht voor kinderen. Er kunnen dus géén kinderen worden ondergebracht.

De Hooizolder kamer en suite

Ongeacht de dag kan er bij de Familiekamer De Hooizolder een zeer ruime extra kamer en suite (65 m2) geboekt worden voor € 85,- op basis van 1 overnachting voor 1 of 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

Ongeacht de dag van de week is de gehele Hooizolder (voorkamer + kamer en suite) voor 5 of 6 personen te boeken voor € 240,- op basis van 1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten alsmede toeristenbelasting.

Gedurende periode Nijmeegse Vierdaagse (3e week Juli) geldt een speciaal tarief.

Bij boekingen vanaf 6 overnachtingen of meer geldt een korting van € 15%!

Onze gastenverblijven zijn niet geschikt en ingericht voor kinderen. Er kunnen dus géén kinderen worden ondergebracht.

Algemeen

-Op alle boekingen zijn onze Algemene Voorwaarden van kracht zoals vermeld op onze site. Boeken betekent dat u deze gelezen heeft en aanvaard.

-Onze gastenverblijven zijn niet geschikt en ingericht voor kinderen. Er kunnen dus bij ons géén kinderen worden ondergebracht!  

-Aankomsttijd is mogelijk vanaf  15.00 's middags en uiterlijke vertrektijd 11.00 's ochtends.  Ander tijdstip alleen in overleg.

-Voor alle 3 de gastenverblijven tesamen geldt een speciaal tarief, te weten € 399,- op basis van maximaal 8 personen, inclusief uitgebreid ontbijt met huisgemaakte- en streekproducten, gebruik van sauna en whirlpool alsmede toeristenbelasting.

-Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot de gewenste dagen en duur van uw verblijf neem dan alstublieft vrijblijvend contact met ons op, wij zullen dan onze uiterste best doen een arrangement op maat aan te bieden.

-Indien u wilt reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het reserveringsformulier invullen. Nadat u het reserveringsformulier heeft ingevuld zullen wij u binnen 24uur contacteren en de reservering bevestigen indien mogelijk.

-Voordat u hopelijk enthousiast boekt willen wij u vriendelijk verzoeken de Algemene Voorwaarden goed te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

 

Arrangementen

Bij ons kunt u ook speciale arrangementen boeken die uw verblijf in onze Bed en Breakfast in Overasselt een extra dimensie kunnen geven (zie:Arrangementen)

Classificatie Bed & Breakfast

tulpen

Na reservering ontvangt u een factuur van ons die u kunt betalen met onderstaande betaalmethoden.

banken1

credit card icons1

Reserveren