NAAST ONZE B&B SPECIALS VOOR DE FEESTDAGEN (klik op + B&B Specials onder kopje "Arrangementen") bieden wij onze gasten ook graag 2 leuke "verwen u zelf arrangementen" aan voor de Wellness- of fietsliefhebbers onder u!

 

WELLNESS ARRANGEMENT

 

Behalve alle standaard luxe én eigen volledig geoutilleerde keuken die ons luxe gastenverblijf De Deel (120 m2) met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5 Tulpen te bieden heeft, kunt u met dit Wellness arrangement zalig tot rust komen en lekker bijtanken om zo weer fris en vol energie de draad van uw dagelijkse leven op te kunnen pakken.

HHP Andullatie massage matras.

Andullatie therapie brengt een drietal effecten teweeg in het lichaam, te weten:

  • de doorbloeding wordt gestimuleerd tot het niveau van het kleinste haarvaatje
  • het lymfesysteem wordt gereinigd (lymfedrainage)
  • iedere spiercel in het lichaam wordt individueel weer van energie voorzien


Het directe gevolg van slechts 15 minuten Andullatie therapie is dat pijnklachten verdwijnen. Rugklachten, spierkrampen, nekklachten, pijn ten gevolge van fibromyalgie, reuma etc. worden sterk gereduceerd. De rug wordt weer soepeler in de beweging. Bij onze B&B wordt echter als extra een sessie kosteloos verdubbeld naar 30 minuten voor optimaal resultaat en genot.

(voor uitgebreide info zie: hhp-professional  en  andullatie.)

Dit Wellness arrangement van onze 5 Tulpen Bed en Breakfast in Overasselt (Nijmegen) is ongeacht de dag van aankomst op basis van 2 personen inclusief 3 overnachtingen in ons luxe gastenverblijf De Deel (120m2), extra uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte- en streekproducten, plus dagelijks onze "healthy tray" met detox thee, detox water en verse gember of munt naar keuze.

Daarnaast verwelkomen wij u bij aankomst met vers vruchtensap & gezonde lekkere hapjes voor een goede start van uw verblijf bij ons!

Ook ontvangt u een Spa cadeau set van het exclusieve merk H2O Plus ter waarde van € 45,-.

Dit wellness arrangement is ook inclusief 4 x sessies p.p. op ons HHP Andullatie matras met een programma naar keuze welke aansluit bij de behoefte van uw lichaam. Iedere sessie gaat vergezeld met een vitaminerijke fruit smoothie.

En uiteraard mag u onbeperkt gebruik maken van de privé sauna, Whirlpool en riante inloopdouche met jet streams en regendouche :-)

U kunt dit verwen u zelf Wellness arrangement zoals hierboven beschreven boeken voor € 650,-.

Voordat u hopelijk enthousiast dit arrangement van onze Bed en Breakfast in Overasselt Gelderland boekt willen wij u vriendelijk verzoeken de Algemene Voorwaarden te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

 

 

STALEN ROS ARRANGEMENT 

Het Rijk van Nijmegen gelegen in Gelderland waarvan de Overasseltse en Hatertse vennen onderdeel uitmaken hoort bij de meest geliefde fietsgebieden van Nederland. In dit zeer afwisselende gebied met ondermeer bos, vennen, landbouwgronden, dorpjes en prachtige uitzichten kan iedere fietsliefhebber die te gast is in onze Bed en Breakfast zijn hart ophalen en met volle teugen genieten.

Met dit sportieve arrangement van onze Bed en Breakfast in Overasselt Gelderland kunt u rekenen op een ontvangst met welkomstdrankjes en diverse lekkere hapjes bij aankomst. Uw gastvrouw Annette stelt voor u tailor made fietsroutes samen aangepast aan uw wensen. Een routekaart van “Het Rijk van Nijmegen” waarop alle fiets-, mountainbike- en wandelroutes staan aangegeven ligt voor u klaar dus die hoeft u niet mee te nemen. U krijgt voor beide dagen voor onderweg in totaal gratis 6 lunchpakketten bereid met streekproducten. Aan eventuele dieetwensen geven wij graag gehoor.


Bij een verblijf in ons luxe gastenverblijf De Deel (120 m2) met eigen keuken is het onbeperkt gebruik van de in ons gastenverblijf De Deel aanwezige traditionele Finse privé sauna, Whirlpool en riante inloopdouche met jet streams en regendouche gratis.

Dit fietsarrangement bieden wij u aan voor € 475,- op basis van 2 personen en 3 overnachtingen inclusief extra uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte- en streekproducten, welkomstdrankje & lekkere hapjes, fietsroutes, 6 lunchpakketten, 3 dagen 2 A-klasse toerfietsen en inclusief toeristenbelasting.

Voordat u hopelijk enthousiast dit arrangement in onze Bed en Breakfast in Overasselt Gelderland boekt willen wij u vriendelijk verzoeken de Algemene Voorwaarden te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

 

 

 

 

 

 

 *De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen en typfouten.