B&B Special

 

NAAST ONS WELLNESS- én FIETS-ARRANGEMENT (klik op "ARRANGEMENTEN") kunt u ook de feestdagen gezellig  bij ons doorbrengen waarbij gastvrouw Annette u graag in de watten legt! :-)

 

 

KERST ARRANGEMENT 2021:

  

De kerstdagen zijn in aantocht en ondanks de Corona maatregelen kunt u deze dagen bij ons sfeervol vieren in onze in  kerstsfeer gedecoreerde B&B!

U kunt in ons CORONAPROOF gastenverblijf de Deel  u lekker laten verwennen met ons gezellig en sfeervol Kerst arrangement.

 

Boek nu voor 3 overnachtingen een verblijf in ons luxe gastenverblijf De Deel (120m2) met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5 Tulpen.  U bent van harte welkom!   

 

Dit arrangement is inclusief:

 

-Extra uitgebreid Kerst ontbijt met traditionele, maar ook zelfgemaakte-/ streekproducten voor 2 personen. Tevens wordt er een feestelijk glas mousserende wijn geserveerd.

-Een heerlijk ontspannend geur-arrangement voor de in ons gastenverblijf De Deel aanwezige traditionele Finse privé sauna & Whirlpool.

-Ontvangst met een glaasje Kir Royal én borrelplank met streekproducten en een gratis fles rode, witte of rosé wijn.

-Tailor made fietswandelroute door het prachtige Natuurreservaat De Overasseltse en Hatertse Vennen die ook in de winter in al haar schoonheid de moeite waard is en welke bij onze B&B direct aan de voeten ligt!

 

Bovenstaand arrangement voor 2 personen op basis van 3 overnachtingen kunt u boeken voor € 485,-

 

Aankomst donderdag 23, vrijdag 24 of zaterdag 25 December 2021.  

 

 

PAAS ARRANGEMENT 2022: 

 

Boek nu voor 3 overnachtingen een verblijf in ons luxe gastenverblijf De Deel welke met alle plezier gedecoreerd zal zijn in de  Paassfeer.

 

Dit arrangement is inclusief:

 

-Extra uitgebreid sfeervol Paas ontbijt met zelfgemaakte- en streekproducten voor 2 personen.

-Dagelijks 2 lunchpakketjes om mee te nemen met een wandeling, fietstocht e.d..

-Een heerlijk ontspannend geur-arrangement voor de in ons gastenverblijf De Deel aanwezige traditionele Finse privé sauna & Whirlpool waarvan u onbeperkt en gratis gebruik kan maken.

-Ontvangst met een glaasje bubbels én borrelgarnituur met streekproducten alsmede een gratis fles rode, witte of rosé wijn.

-Gratis onbeperkt gebruik maken van onze 2 huurfietsen.

-Tailor made fietsroutes  aangepast aan uw persoonlijke wensen, en met alle plezier samengesteld door uw gastvrouw Annette.

 

Bovenstaand arrangementen voor 2 personen op basis van 3 overnachtingen kunt u boeken voor € 460,-

 

 Aankomst donderdag 14, vrijdag 15 of zaterdag 16 of  zondag 17 April 2022.

 

 

PINKSTER ARRANGEMENT

 

Pinksteren is voordat u het weet in aantocht en speciaal hiervoor bieden wij een leuk en aantrekkelijk arrangement aan. U bent van harte welkom!

Boek nu voor 3 overnachtingen een verblijf in ons luxe gastenverblijf De Deel (120m2) met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5 Tulpen.     

 

Dit arrangement is inclusief:

 

-Extra uitgebreid sfeervol Pinkster ontbijt met zelfgemaakte- en streekproducten voor 2 personen.

--Een heerlijk ontspannend geur-arrangement voor de in ons gastenverblijf De Deel aanwezige traditionele Finse privé sauna & Whirlpool.

-Ontvangst met een borrelgarnituur met streekproducten en een gratis fles rode, witte of rosé wijn.

-Gratis gebruik maken van onze 2 huurfietsen.

-Tailor made fietsroutes  aangepast aan uw persoonlijke wensen, en met alle plezier samengesteld door uw gastvrouw Annette.

 

Bovenstaand arrangementen voor 2 personen is op basis van 3 overnachtingen kunt u boeken voor € 460,-

 

Aankomst donderdag 2, vrijdag 3 of zaterdag 4 zondag 5 Juni 2022.