Residentieel Indonesisch leren

Residentieel taalonderwijs wat is dat eigenlijk? Residentieel taalonderwijs is een taal leren zonder afgeleid te worden door een telefoon, deurbel, collegae, kinderen of anderzijds. Het is je 100% concentreren op een taal, afgezonderd dus van welke afleiding dan ook met maar één doel voor ogen; intensief, individueel maar altijd wel met plezier je focussen op een taal en je deze eigen maken. En om welke taal het bij Indonesisch Taalinstituut Bunga Rampai gaat mag duidelijk zijn voor degene die het willen leren namelijk Bahasa Indonesia (modern standaard Indonesië). 

Indonesisch Taalinstituut BR beoogt het Bahasa Indonesia toegankelijk te maken voor een ieder die zich interesseerd voor deze taal. De taalcursussen bij Indonesisch Taalinstuut BR zijn gericht op 2 doelgroepen , te weten: zakenmensen en particulieren. Met zakenmensen worden bedoeld de expats die voor een korte of langere periode voor hun bedrijf in Indonesië gaan werken. Met particulieren worden bedoeld de mensen die middels geboorte, huwelijk, reizen of simpelweg voorliefde graag Bahasa Indoneia willen leren, ophalen of verbeteren. 

De cursisten verblijven gedurende de residentiële cursussen in een van de luxueuze gastenverblijven (zie: Home => "Gastenverblijf") van Bed & Breakfast Farmhouse de Loksheuvel in Overasselt direct onder Nijmegen, gelegen temidden van een strategisch netwerk van snelwegen. Bed & Breakfast Farmhouse de Loksheuvel verzorgt naast de accomodatie tevens het ontbijt, de lunch en het diner (Indonesische gerechten bereid door de gastvrouw zelf). Hier met het prachtige natuurreservaat "De Overasseltse- en Hatertse- Vennen" aan de overkant van de straat gelegen kunt u uw eerste stappen zetten op uw weg naar vloeiend Indonesisch of werken aan uw Indonesisch. Hiermee bereikt u dat u goed samen met uw personeel, familie of vrienden kan praten en schrijven want wederzijds begrip is immers van essentieel belang in welke vorm van communicatie dan ook.

De keuze qua aantal deelnemers is individueel onderwijs of groepsonderwijs. Wat betreft individueel onderwijs kan er gekozen worden uit een accomodatie bestaande uit een ruim (70 m2) en luxueus gastenverblijf inclusief of exclusief uitgebreide mogelijkheden voor wellness middels aanwezige privé sauna en whirlpool. Groepsonderwijs kan vanaf 2 tot 8 personen inclusief genoemde wellness faciliteiten. 

Het onderwijs zal gegeven worden door drs. Annette van Vollenhoven, alumna Rijks Universiteit Leiden faculteit Indonesische Talen & Culturen van Indonesië alsmede uw gastvrouw van B&B Farmhouse de Loksheuvel.