Welkom

Welkom op de website van Bed & Breakfast Farmhouse de Loksheuvel in Overasselt, Gelderland welke bekroond is met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5 Tulpen! Ervaar en geniet van de 4 seizoenen in onze (h)eerlijke Bed en Breakfast op 4 km afstand van Nijmegen. Ga stijlvol terug in de tijd door te verblijven op onze sfeervolle boerderij en laat u verleiden in onze Bed en Breakfast tot de luxe van ontspannen, uitrusten en onthaasten.

Geniet bij een verblijf in onze Bed & Breakfast van natuurreservaat De Overasseltse en Hatertse vennen met zijn  prachtige natuur bestaande uit vennen, heide, bos en landerijen. Maar er valt ook veel cultuur en historie  te snuiven. Wandelen, fietsen, paardrijden, kastelen, molens, musea, schouwburg, citytrips of gewoon ontspannen tafelen met een lekker wijntje of een terrasje pakken.  In Overasselt en omstreken met de stad Nijmegen als buurman, ligt dit allemaal binnen handbereik. Zoekt u een Bed en Breakfast gelegen op een unieke locatie in Gelderland dan heeft u deze nu gevonden!

Authentieke boerderij in Overasselt

Onze met 5 Tulpen geclassificeerde Bed en Breakfast in Overasselt provincie Gelderland met Nijmegen als buurman is gesitueerd in onze schitterend gerestaureerde 18e eeuwse boerderij “De Loksheuvel” waar wij 2 luxe en smaakvol gastenverblijven hebben gecreëerd. Enerzijds "De Deel" op de begane grond voor 2 personen en anderzijds boven "De Hooizolder" voor 2 tot 4 personen of gecombineerd met de kamer en suite direct grenzend aan "De Hooizolder" geschikt voor in het totaal 6 personen. Uw gastvrouw Annette met meer dan 20 jaar ervaring in hotellerie, horeca en toerisme staat garant voor een ontspannen en optimaal verzorgd  gastvrij verblijf waar u nog lang van zult kunnen nagenieten. U krijgt een heerlijk landelijk ontbijt geserveerd met kakelverse eitjes van onze kippen en streekproducten waarvan u intiem in uw gastenverblijf kan genieten, in de landelijke keuken met openhaard of buiten op het terras. 

Indien u lekker wilt genieten van het mooie weer dan kunt u dit heerlijk doen op het terras met vrij landelijk uitzicht of op een van de andere rustgevende mooie plekjes die de boerderij rijk is.  Maak keuze uit een van de arrangementen om optimaal te genieten van de mooie tijd die u op onze boerderij met zijn prachtige omgeving zal beleven.

Wij heten u van harte welkom bij ons thuis!

Annette & Walter van Vollenhoven